Veel Gestelde Vragen
Hoe werken de paarden spelletjes?

De meeste spellen zijn vrij simpel, je moet lopen en springen met paarden en dit doe je met behulp van de muis en het toetsenbord. We hebben onderaan het spel een uitgebreide uitleg neergezet en als je daar niet uitkomt is er in het spelletje zelf meestal ook een uitleg te vinden. We raden aan deze instructies eerst eens rustig door te nemen als je gaat spelen zodat je meteen kunt winnen!

Hoef ik echt niet te betalen voor de paarden spelletjes?

Hier is maar 1 antwoord op: nee! Voor de spelletjes op http://www.paardenspelletjes.nl hoef je geen cent te betalen en dit zal nooit gebeuren ook, we zorgen ervoor dat jij al onze spellen altijd gratis kunt blijven spelen.

De paarden spelletjes willen niet starten.

Je bent van plan om lekker een paarden spel te gaan spelen en wat krijg je? Een wit of zwart scherm waar normaal de game zou moeten staan. Geen nood! Soms moet je gewoon even wachten omdat het spel iets langer de tijd nodig heeft om te laden maar het kan ook dat op jouw computer, telefoon of tablet geen flash is geïnstalleerd. Dit is een programmaatje dat onze site nodig heeft om de spellen te laten zien.

Dit programma is 100% veilig en is hier te downloaden: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/ Je hoeft verder niets te doen, alleen de link volgen en de rest gaat vanzelf!

Ik heb leuke paarden spelletjes gevonden en wil deze ook op deze site plaatsen!

Nieuwe tips over leuke spelletjes zijn natuurlijk altijd welkom! Als je een leuke gevonden hebt dan kun je deze aan onze redactie doorgeven op de “email ons” pagina. Vermeld ook even waar je het spel hebt gevonden.

Ik loop helemaal vast met een spel.

Geen nood! Als je er even niet uitkomt met een spel dan kun je ons altijd mailen. Wij zullen je dan helpen want wij weten precies hoe alle paarden spelletjes werken. Je kunt het natuurlijk ook op google of nog beter, youtube opzoeken.