Veel Gestelde Vragen

Hoe werken de paarden spelletjes?

De meeste spellen zijn vrij simpel, je moet lopen en springen met paarden en dit doe je met behulp van de muis en het toetsenbord. We hebben onderaan het spel een uitgebreide uitleg neergezet en als je daar niet uitkomt is er in het spelletje zelf meestal ook een uitleg te vinden. We raden aan deze instructies eerst eens rustig door te nemen als je gaat spelen zodat je meteen kunt winnen!

Hoef ik echt niet te betalen voor de paarden spelletjes?

Hier is maar 1 antwoord op: nee! Voor de spelletjes op https://www.paardenspelletjes.nl hoef je geen cent te betalen en dit zal nooit gebeuren ook, we zorgen ervoor dat jij al onze spellen altijd gratis kunt blijven spelen.

De paarden spelletjes willen niet starten.

Je bent van plan om lekker een paarden spel te gaan spelen en wat krijg je? Een wit of zwart scherm waar normaal de game zou moeten staan. Geen nood! Soms moet je gewoon even wachten omdat het spel iets langer de tijd nodig heeft om te laden omdat het wat groter is. Doet jouw spelletje het na ongeveer 20 seconden nog steeds niet? Probeer dan de pagina waar je op zit te verversen of te herstarten. Hiermee zou het probleem opgelost moeten zijn, als dit niet zo is, dan is er waarschijnlijk een foutje gemaakt aan onze kant, neem contact met ons op en wij gaan dit tot op de bodem uitzoeken.

De spellen zelf werken op alle telefoons, tablets en computers. Ook passen ze zichzelf aan naar de grote van het scherm van het apparaat waarop jij aan het spelen bent.

Ik heb leuke paarden spelletjes gevonden en wil deze ook op deze site plaatsen!

Nieuwe tips over leuke spelletjes zijn natuurlijk altijd welkom! Als je een leuke gevonden hebt dan kun je deze aan onze redactie doorgeven op de “email ons” pagina. Vermeld ook even waar je het spel hebt gevonden.

Ik loop helemaal vast met een spel.

Geen nood! Als je er even niet uitkomt met een spel dan kun je ons altijd mailen. Wij zullen je dan helpen want wij weten precies hoe alle paarden spelletjes werken. Je kunt het natuurlijk ook op Google of nog beter, op Youtube opzoeken.